Theorie cursus

THEORIECURSUS IN 1 DAG !

Bij Verkeersschool Kassem haal je in één dag je auto of motor theoriecertificaat. Door onze professionele begeleiding en examengerichte lesmethodiek, word je volledig klaar gestoomd voor het theorie-examen. Dit allemaal zonder saaie boeken en cd-roms, maar met een gemakkelijke uitleg waardoor je de regels beter onthoudt en nog belangrijker snapt! Omdat wij voor 100% achter ons lesplan staan bieden wij jou daarom ook slagingsgarantie, want mocht het zo zijn dat je het theorie examen door bijvoorbeeld faalangst niet in één keer haalt, dan mag je onbeperkt de cursus volgen tot je slaagt! Wij zullen jou net zo lang motiveren en begeleiden tot je jouw auto theorie of motor theorie gehaald hebt.

En dat is niet de enige reden om voor Kassem te kiezen!!! Want tegenwoordig zie je veel theorie cursussen voor het rijbewijs B die ervoor zorgen dat je slaagt voor je theorie examen maar dat je met te weinig kennis de praktijklessen ingaat. Dit resulteert in méér lessen nodig hebben voor je praktijklessen. Verkeersschool Kassem doet het anders!! Bij ons slaag je in 1x voor je theorie examen en je krijgt genoeg bagage mee voor je praktijklessen, met een minimaal budget eindig je als een verkeersveilige en verantwoorde verkeersdeelnemer!

De Theoriecursus

Wanneer je een datum gekozen hebt en wij je een bevestiging gestuurd hebben, hoef je verder niks meer te doen. Wij reserveren voor jou het examen bij het CBR op de door jou gekozen datum. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en een goed humeur meeneemt. Tijdens de cursus zullen we alle onderwerpen behandelen die je tijdens het theorie-examen krijgt. Het auto theorie-examen bestaat uit twee onderdelen:1. Gevaarherkenning: dit zijn 25 vragen die je binnen 8 seconden moet beantwoorden. Je krijgt verschillende verkeerssituaties te zien, waarbij je voor de keuze staat om te remmen, het gas los te laten of niets te doen. Bij dit onderdeel moet je minimaal 13 vragen goed hebben beantwoord.

2. Verkeersregels en verkeersinzicht: dit zijn 40 vragen waarbij het bij verkeersregels/verkeersinzicht gaat om ja/nee-vragen met 10 seconden bedenktijd, meerkeuzevragen met 15 seconden bedenktijd en vragen waarbij u zelf een getal moet invullen met 15 seconden bedenktijd. Het motor theorie-examen bestaat uit 50 vragen en je moet 44 vragen of meer goed hebben. Het examen toetst je kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod. Deze onderwerpen zullen wij tijdens de cursus allemaal uitgebreid behandelen.

Meld je aan voor een gratis proefles

Wil je eerst kennismaken met Verkeersschool Kassem? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles (intake). Om je aan te melden kun je het onderstaand aanmeldformulier volledig invullen. Nadat we het aanmeldformulier ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.