Over ons

Verkeersschool Kassem de weg naar je Rijbewijs !

Verkeersschool Kassem is een jonge onderneming die kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in rijopleidingen voor het rijbewijs B en het verzorgen van de theoriecursus voor auto en motor. Leren autorijden is voor iedereen een andere ervaring. Daarom passen wij ons lesplan per persoon aan waardoor iedereen een individueel lesplan krijgt. Dit kunnen wij doen, omdat wij naast de reguliere rijopleiding ook de RIS opleiding aanbieden. Tevens is de instructeur van Verkeersschool Kassem een gediplomeerde Faalangst instructeur. De vorderingen die je maakt tijdens de autorijlessen brengen we overzichtelijk voor je in beeld. Hiervoor gebruiken we een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle les onderdelen staan.

Opel Corsa

Lesauto

Bij verkeersschool Kassem volg je de rijopleiding in een nieuwe Opel Corsa! De auto is bij uitstek geschikt als lesauto! Het zicht rondom is prima en de auto is lekker compact. Dankzij de 1.3 CDTI ecoflex motor is de lesauto ook nog eens extreem zuinig en schoon: een prettig idee! Vanzelfsprekend is de lesauto voorzien van een navigatiesysteem, waarmee ik je zal leren navigeren door het verkeer; een verplichte opgave voor het rij-examen! Daarnaast leer je rijden met cruise-control en biedt airconditioning uitkomst op warme lesdagen! Nieuwe auto’s moeten tegenwoordig voldoen aan strenge milieu-eisen. De Opel Corsa is onder andere uitgerust met een start – stop systeem en een schakelindicator. Je maakt dus meteen kennis met Het Nieuwe Rijden; de milieuvriendelijke manier van autorijden. Deze auto is uitstekend geschikt voor rijlessen. De Opel Corsa is niet te groot, niet te klein en gebruiksvriendelijk zodat je de bediening snel door krijgt.

Verzekering

De rijlesauto is goed verzekerd met een uitgebreide rijschoolpolis zodat de cursist en instructeur met een veilig gevoel en zekerheid aan het verkeer kunnen deelnemen. Verzekeringen: Allrisk verzekering, WA letselschade, Schadeverzekering inzittenden, Ongevallen inzittenden, Overlijden of Invaliditeit verzekering.

verzekering

Meld je aan voor een gratis proefles

Wil je eerst kennismaken met Verkeersschool Kassem? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles (intake). Om je aan te melden kun je het onderstaand aanmeldformulier volledig invullen. Nadat we het aanmeldformulier ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.